Cookies

Denne side bruger cookies til at sikre, at vi giver god brugeroplevelse. Hvis du fortsætter med at browse dette website accepterer. Mere information

Okay

Hvordan at spille Edderkop kabale

Edderkop kabale er det mest populære kortspil blandt computerspillere. Dette spil har forskellige sværhedsgrader, fra meget let til meget svært, afhængigt af antallet af kombinationer, der anvendes.

Målsætninger

Sorter alle pindene på færrest mulige træk. Jo færre træk du foretager, jo flere point får du.

Standarder

Edderkop kabale spilles med to sæt kort. Afhængigt af sværhedsgraden består spillene af en, to eller fire forskellige kulører.

Kortene er arrangeret på brættet i ti kolonner. Det nederste kort i hver kolonne, det kort, der ligger øverst på resten, er det eneste, der er dækket. De kort, der ikke er placeret i nogen kolonne, placeres i nederste højre hjørne.

Hvordan man spiller

For at vinde skal du fjerne alle kortene fra brættet ved at bruge kolonner og arrangere dem i faldende rækkefølge fra konge til es. I niveauer med to og fire kulører skal spillekortene være i samme farve, også hvis du ønsker at flytte dem.

Når det lykkes dig at skabe en pæn kolonne af kort i samme farve og i faldende rækkefølge, forsvinder de fra brættet.

Når du ikke kan foretage flere træk med kortene på brættet, skal du klikke på den nederste bunke, og spillet vil give en ny række kort.

Du må ikke kun flytte ét kort ad gangen. Hvis alle kolonnerne med kort har samme farve og nummerorden, kan du vælge dem ved at pege musen på toppen af en af dem og flytte den til en anden position.

Score

I begyndelsen har du 500 point. Fra dette tidspunkt trækker spillet hvert træk, du foretager, fra. Derefter får du 100 point for hver kølle, du fjerner fra brættet.

Tips og råd

Frigør pladsen, når du kan, ved at samle kort i samme farve op.

Smid kortene og læg flere spillekort. Jo flere kort der er i spillet, jo flere træk kan du foretage, og jo mindre chance er der for at blokere kolonner.

Når du spiller med 2 eller 4 farver, skal du undgå at lægge lave kort på kort af en anden farve.

Sørg for, at du ikke foretager flere træk, før du trækker nye kort fra det nederste kortspil.